Er du loadet med digitale skills, har du et stærkt designøje og samtidig en god sans for UX? Så er det uden tvivl DIG, vi går og sukker efter hos Aidgency. Vi søger lige nu en ambitiøs og kreativ digital designer, der med sikker hånd kan være med til at sætte barren for vores digitale løsninger.

Du bliver en vigtig del af vores kreative team af AD’ere og designere, der sammen løser en masse forskellige opgaver på ét af vores hyggelige kontorer på Kgs. Nytorv i København og i Frichsparken i Aarhus.

Dine arbejdsområder bliver især at designe lækre websites, men opgaverne kan være mangeartede – fra de lidt rutineprægede såsom design af nyhedsmails til at lave fede websites eller andet, du er stærk i.  Du kan nemlig være med i det hele, og du må derfor gerne mestre en bred pallette af digitale værktøjer. 

Du har selvfølgelig lagt alle de “dårlige pixel-vaner” fra dig, ligesom du for længst har indset, at når man hopper over, hvor gærdet er lavest, kommer man ikke altid hurtigere frem. Det er vigtigt, at DU sætter barren højt og er med til hele tiden at flytte Aidgency fremad – og vores kunder. Du kan forvente at blive udfordret hver eneste dag – for vores kunder elsker os, og de stiller høje krav til kvaliteten af det, vi leverer – præcis som vi selv gør.

DINE PRIMÆRE OPGAVER VIL VÆRE

Design af digitale løsninger inden for en bred vifte af områder, herunder især
– Design af responsive websites
– Produktion af content til websites og/eller e-commerce løsninger
– Produktion af content til sociale medier
– Design af nyhedsmails til forskellige distributionssystemer

Du skal også hjælpe dine kolleger med design og animation af bannere. Vi er et bureau, hvor vi altid sparrer, giver en hjælpende hånd til hinanden og løfter i flok.

DU ER EN PERSON MED GOD ENERGI, DER KAN VÆRE MED TIL AT FLYTTE OS

  • Du kommer med en relevant designuddannelse og gerne 2-3 års erfaring fra et digitalt bureau eller lignende
  • Det er et krav, at du har en del erfaring med design af websites og brugen af XD/Sketch
  • Du skal derudover være flydende på dansk i både skrift og tale, og dit engelske skal også være i orden

Du har naturligvis et skarpt designøje og sætter en stor ære i altid at levere et lækkert gennemarbejdet design. Du ved nemlig, at der er folk efter dig, der ikke skal overtage ”en rodebutik”. Du skal ikke være rendyrket UX/UI designer, men du skal have en god UX-forståelse.  

Som person er du ambitiøs, positiv og indstillet på at sparre og dele viden, så vi sammen finder de allerbedste løsninger.

Det er vigtigt for os, at du vil være en del af vores kultur – og med til at skabe den. Vi forventer, at du med din energi og attitude motiverer andre til at ”gi’ den gas”. Du sætter pris på varierende opgaver og kan sagtens arbejde med både korte og længere deadlines.

ET BUREAU UD OVER DET SÆDVANLIGE

Aidgency har, med kontorer i Aarhus og København, positioneret sig som et utraditionelt reklamebureau, der lægger vægt på nyskabende kommunikationsløsninger. 

Vores mission som ”Aidgents” er at levere prisvindende print-, digital- samt filmproduktioner, der gør en forskel for kunderne. Vi har et stærkt team af kreative personer, der brænder for at udvikle kreative løsninger. Vores kunder spænder bredt fra design- og oplevelsesbaserede virksomheder til musik- og modefirmaer, og vi sætter en stor ære i at omsætte vores kunders ønsker til værdiskabende løsninger.

Vi dyrker en meget uformel tone og gør os umage for, at det er sjovt at være en ”Aidgent”. Vi knokler, men glemmer ikke at have det sjovt og fejre succeserne sammen, når vi når i mål.

A MATCH MADE IN HEAVEN

Hvis du kan genkende dig selv i alt det, kan du se frem til at starte i et åbent, uformelt miljø, hvor du får spændende kunder på tværs af landet og kontinentet. Du vil blive udfordret, og du vil få masser af udvikling, sparring og ansvar.

Vi lønner naturligvis attraktivt efter dine kvalifikationer og din erfaring. Derudover får du stor gensidig fleksibilitet og en masse oplevelser samt skønne kolleger på bureauet. Alt det praktiske snakker vi om, når vi ses til en samtale.

Vi holder samtaler løbende, så tjek vores kunder og showreel på aidgency.dk og send ASAP din ansøgning med portfolio til HR Officer Anja Hvam på anja@aidgency.dk snarest muligt. Du kan også maile et par linjer eller kontakte Anja på mail eller tlf. 31359108, hvis du har spørgsmål.

Er du freelancer, må du også gerne kontakte os, da vi nu – og løbende – har opgaver til fast tilknyttede freelancere.

Aidgency er et visuelt orienteret reklamebureau med fokus på oplevelsesdesign, der sikrer attention og commitment. Vi designer løsninger til både online- og offline-platforme og hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle brands, produkter og markeder. Senest har vi etableret egen filmafdeling. Vi yder førstehjælp såvel som forebyggende hjælp. Derfor ’Aid’ i Aidgency. Vi holder til i et kreativt og levende hus i Aarhus og København.