Nyt oplevelses-site, med webshop bygget på Drupal, og med Raptor-integration.

KundeBichel VineDisciplinWebdesign og UXMere infoRené Kirkegaard

Oplevelsessite og vinshop

Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter. Hos Bichel Vine møder du samtidig vinmænd og vismænd, der er eksperter i at koble mad og vin. Det blev afsættet til Bichel Vine’s nye oplevelseswebsite, som samtidig er en inspirerende vinshop. Her kan du søge vin på tværs af druer, lande, områder, producenter og mad. En helt unik mulighed, der sikrer dig den optimale mad- og vinoplevelse. Du bliver med andre ord bedre til at koble mad og vin. Det er hele missionen.

Aidgency står bag design og UX.

Stort kadeau til Accedo som har implementeret løsningen i Drupal

”Bichel.dk er både gentænkt og gennemtænkt. Vi har fået et website, der både inspirerer og konverterer, hvilket var målet. Søgefiltreringen giver helt nye muligheder for at koble mad og vin – og herigennem at få den bedste vinoplevelse.”

Mikkel Unbehaun / Webansvarlig, Bichel Vine

Vine kan forføre. Især Bichel Vine.

Alle hos Bichel Vine udstråler en stolthed, begejstring og passion, der gør dem i stand til at forføre de mennesker, de står overfor. Men som gårdbutik skal Bichel også kunne forføre på distancen. Det kræver en anderledes form for appeal og tiltrækningskraft, og andre virkemidler. Også på distancen er ydmyghed, ærlighed og sanselighed et effektivt virkemiddel, når mennesker skal tiltrækkes og fastholdes. Derfor ønskede Bichel Vine et state-of-art-website, der forenede det bedste fra begge verdener – både den analoge og digitale.