xxx

KundeByggeselskab Olav de LindeDisciplinDesign, produktion og projektledelseMere infoRené Kirkegaard

Olav de Linde-magasinet

Drivkraften i Byggeselskab Olav de Linde er ”skabertrang”. Helt i tråd med den, udgav selskabet sit eget redaktionelle magasin, tilbage i 2006, og har siden leveret spændende historier fra erhvervslivet i Aarhus og Odense. Aidgency har haft ansvaret for hele produktionen i de seneste to år. En spændende design- og produktionsopgave, der har krævet et tæt samarbejde med journalister, fotografer og magasindesignere.

Fordi magasindesign handler om at skabe synergi mellem tekst, billeder og grafik. Når det lykkes vil artiklerne både fange og fastholde læseren.

Har du brug for hjælp til magasindesign eller -produktion, så lad os høre fra dig på tlf. 86 20 25 25. Helt uforpligtende, selvfølgelig.

"Aidgency har stået for vores magasindesign, og har derudover taget ansvaret for produktion og projektledelse. En opgave, de ganske enkelt har løst med en enestående sans for design, detalje og deadline."

Sten Bjerregaard / marketingansvarlig, Byggeselskab Olav de Linde

Magasiner indbyder til fordybelse. Alligevel bliver de ofte skimmet mere end nærlæst. Artiklerne prioriteres på baggrund af temaer, billeder, illustrationer, overskrifter og layout. Derfor er ”luftlinje” kodeordet i Aidgency’s magasindesign. Det vil sige kort vej fra blikfang til budskab, luftigt layout samt en klar designlinje. Det gælder faktisk for alt printdesign. Hvad enten det er magasindesign, outdoor-reklamer, brevlinjer, instore, messe walls, printannoncer og lignende.

Vi designer til mennesker og skræddersyr designet til alle medier.