Økodag er en sanselige oplevelse – det understøtter sitet. Dernæst har flere tekniske features sikret optimal brugervenlighed,
såsom geotracking, nedtællingsur, Facebook sharing, livestreaming, pressetools m.m.

KundeRee Park SafariDisciplinUX og designMere infoCarsten Hebsgaard

Umbraco-løsning til Ree Park Safari

Ree Park Safari er en af de største topattraktioner i Danmark. Funderet på stor underholdningsværdi såvel som klare dyreetiske værdier. Her er gæster og turister fra hele verden sikret en magisk oplevelse, mens dyrene er sikret et liv med gode betingelser for at udleve en naturlig adfærd.

Netop ”oplevelse” har været kodeordet i parkens nye omfattende webløsning, der tager brugeren med på en visuel inspirerende rejse i parkens dyreunivers. Sitet er designet med fokus på brugervenlighed og -oplevelse med en stærk billedside som førsteprioritet. Dernæst har flere tekniske features sikret optimal brugervenlighed, bl.a. et planlægningstool, der gør det nemt at tilrettelægge sit besøg.

Aidgency står bag design og UX. Facliliteringen er foregået via workshops. Oplevelsessitet er udviklet i Umbraco.

”Vi har været igennem en omfattende facilitering af det nye reepark.dk. Her har Aidgency spillet en afgørende rolle med deres særlige UX-forståelse og designevner."

Mariane Øvall / marketingchef, Ree Park Safari

Brugeroplevelse – før og efter

For Ree Park Safari handler ”user experience” også om brugeroplevelsen i selve parken. Derfor har det været vigtigt at give brugeren et værktøj til at planlægge sit besøg hjemmefra, så dagen kan tilrettelægges i forhold til dagens mange aktiviteter.

Et interaktivt kort over parken giver også et hurtigt overblik over kontinenter, spisesteder, aktiviteter og hotspots. m