Eventyret kalder, og er kommet teknologien i forkøbet.

KundeHerning KommuneDisciplinIdentitet / Logodesign / Webløsning m.m.Mere infoRené Kirkegaard

Visuel identitet og webløsning

Riverfisher Denmark er et tværkommunalt projekt med Herning Kommune som primus motor. Riverfisher Denmark skal styrke et bæredygtigt fiskeri ved de jyske lakse- og havørredåer, og samtidig tiltrække fisketurister fra ind- og udland. Aidgency’s designteam har tegnet Riverfisher-logoet og udviklet den visuelle identitet. Et godt afsæt for vores digitalafdeling, der har leveret design og UX på en omfattende WordPress-løsning.

Riverfishers logo er sammensat af 3 elementer: 1. En lystfisker. 2. En laksefisk. 3. Ringe i vandet. Alle elementer er centrale i Riverfishers værdigrundlag – og i storytellingen. Se logoanimation herunder.

Interaktiv guide til udvalgte fiskepladser

Riverfisher.dk er lakse- og havørredfiskerens genvej til de helt store lystfiskeroplevelser. Et oplevelsessite, der både informerer og inspirerer – og som selvfølgelig formidler gode lystfiskerhistorier, tips og tricks i både tekst og video. Rygraden i sitet er et interaktivt kort over hver å. Et Google-kort stylet i Riverfisher-identitet og tilføjet diverse funktioner.