KundeWeber-Stephen EMEADisciplinAD / 3D / After effects / StoryboardMere infoRené Kirkegaard

Genesis II / Intern launch video

Genesis er et af Webers grill-flagskibe – en prestige-grill, der kan opfylde enhver backyard hero-drøm. Generation II blev præsenteret for grillfolk world wide i 2017, men inden da blev nyheden launchet for Weber-forhandlerne under en stor event i Chicago.

I samarbejde med Hide The Zebra producerede Aidgency en tre minutter lang præsentationsvideo – længe før Genesis II var færdigproduceret. Med film, 3D-renderinger og After Effect, levendegjorde vi den nye prestigemodel i en informativ og inspirerende video.

”Med lanceringen af Genesis II havde vi brug for en salgspræsentation ud over det sædvanlige, og derfor var Aidgency et oplagt valg, da jeg gennem mine 11 år hos Weber har lavet så mange succesfulde projekter sammen med dem. De præsterede at bygge en præsentation der ikke er set magen til og det hjalp os til stor succes med lanceringen"

Stig Pedersen / ... , Weber Stephen USA

Når digital teknologi skaber virtuel virkelighed

Den digitale teknologi giver helt nye muligheder. Det er Genesis II-kampagnen et godt bevis på. Her blev en virtuel Genesis-model virkeliggjort, og det samme gjorde miljøet omkring den. Det havde ikke været muligt uden de nyeste digitale teknologier, for Genesis II var kun designet – ikke fremstillet – og grill-miljøet omkring den var ren fiktion. Genesis II-filmen blev skabt af et hold hard core 3D-folk, filmfolk, art directors og et eminent post-production team. Vil du høre mere om mulighederne for at skabe en illusorisk virkelighed, så kontakt kreativ chef Morten Bau på tlf. 86 20 25 25 eller morten@aidgency.dk.