Aidgency søger

Senior digital designer med UX-flair

Aidgency søger en senior digital designer med et stærkt grafisk øje. Gerne to. For skal du være vores nye designer, skal du også have øje for, hvordan visuel kommunikation skaber interaktion og reaktion – online og offline.

Godt design skal påvirke for at virke. Er du enig, og kan du omsætte en idé til kreativ kommunikation på tværs af tidens og fremtidens mediepalette, så er du interessant for os – og vores kunder. Ikke mindst, hvis du har flere års bureauerfaring og har arbejdet med kendte brands og krævende kunder – både b2b og b2c.

Du skal elske at gå nye veje, men også elske at fastholde og videreudvikle eksisterende koncepter og designlinjer. Derudover er det vigtigt, at du mestrer Adobe Photoshop, hvor du både skal webdesigne, fotomanipulere og billedbehandle på højt niveau. Du skal samtidig kunne navigere i såvel Indesign som Illustrator. Vi kører Adobe Creative Cloud i et mix af mac- og pc-miljø, så du kan frit vælge dit favoritmiljø.

Vi  forventer, at digitale platforme er din primære playground, og har været det i flere år.

At du er på hjemmebane, når det handler om at omsætte et gennemtænkt wireframe til en visuel digitaloplevelse. At du har fuldstændig styr på lys og skygger, vinkler og perspektiver, når du skal skabe en imaginær virkelighed i Photoshop.

Vi forestiller os, at du sidder på bureau lige nu eller, at du er freelancer og trænger til et fast job i frie rammer. Med jobbet følger endvidere en lækker frokostordning, sunde mellemmåltider og pensionsordning.

Vi søger en profil, der kan begå sig på et højt kreativt og teknisk niveau, men som også er villig til at træde til, når hverdagens basisopgaver eller stramme deadlines kalder på flere hænder.

Har du lyst til at høre mere om jobbet som digital designer i Aidgency, så ring til Head of Digital Carsten Hebsgaard Nielsen på tlf. 28 71 22 97.

Aidgency er et visuelt orienteret designbureau med fokus på oplevelsesdesign, der sikrer attention og commitment. Vi designer løsninger til både online- og offline-platforme. Vi holder til i et kreativt og levende hus et stenkast fra Aarhus C. Her arbejder vi med Weber-Stephen (Nordic, EMEA og USA), Økologisk Landsforening, Ree Park Safari, Herning Kommune, Hungry.dk, NORDEN Bikes, m.fl.