Aidgency søger

Frontend-udvikler

I Aidgency er vi kodet til at tænke designet ind i alle løsninger og i alle faser af processen. Vi ønsker high-end, fra back end til front end. Derfor søger vi en udvikler med en lidenskab for frontend-design, og med lyst til at udvikle state of art-webløsninger. Du må gerne have en lille iværksætter i maven, da du også kommer til at spille en rolle i videreudviklingen af vores digitale afdeling.

Som frontend-udvikler i Aidgency, skal du være med til at omsætte vores kunders ønsker til værdiskabende løsninger. Du vil indgå i et dedikeret team af kreative kolleger, der fungerer som en enhed.

Vores fællesnævner er en holistisk tilgang til design, kommunikation og markedsføring. Det betyder, at bureaudiscipliner som design, identitetsopbygning og branding, altid tænkes ind
i vores digitale løsninger. Dernæst er vi kendt for at sigte høj. Det betyder, at vi har non-stop fokus på brugeroptimering og brugeroplevelse.

Du vil også møde vores kunder – specielt ved opstart eller projektering af nye opgaver. Vi leder derfor efter en åben og udadvendt profil, der både trives back stage og på scenen. Dernæst skal du være struktureret og være god til at prioritere og planlægge din tid. Vi forventer endvidere, at din faglige stolthed gør dig ambitiøs på egne, kundernes og Aidgency’s vegne.

Vi forventer, at du mestrer:
HTML
CSS
JavaScript

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:
AngularJS
Node.js
React
Gulp eller Grunt
MVC eller .Net
PHP
Photoshop eller Illustrator

Vi tilbyder:
En løn, der modsvarer kvalifikationer og ansvar
Pension og sundhedsforsikring
Frokost- og frugtordning, friskkværnet kaffe, parkering
Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
Et hyggeligt og inspirerende kontor plus hyggelige og inspirerende kolleger Deltagelse på faglige events/arrangementer

Kontakt
Har du lyst til nye udfordringer, så send din ansøgning til Head of Digital Carsten Hebsgaard Nielsen på carsten@aidgency.dk. Det gælder også, hvis du vil høre mere om jobbet. Send en mail, så ringer Carsten dig op.

Aidgency er et visuelt orienteret designbureau med fokus på oplevelsesdesign, der sikrer attention og commitment. Vi designer løsninger til både online- og offline-platforme. Vi holder til i et kreativt og levende hus et stenkast fra Aarhus C. Her arbejder vi med Weber-Stephen (Nordic, EMEA og USA), Økologisk Landsforening, Ree Park Safari, Herning Kommune, Hungry.dk, NORDEN Bikes, m.fl.