Er du en dygtig kreativ grafiker med sans for detaljen, der kan sikre fantastiske produktioner for vores kunder?

Har du ambitioner om at lave spændende projekter, og får du et kick af at
have pres på, når din deadline nærmer sig? Så har vi drømmejobbet til dig.
Vi har brug for to nye kreative kolleger hurtigst muligt; en ambitiøs og
kreativ grafiker/rentegner til at løfte vores printafdeling i Aarhus samt en
junior AD’er/meget kreativ grafiker til vores afdeling i København.

”Der er fart på i lokalet … Det er sidste korrekturomgang, og du skal tage action på en
håndfuld rettelser, inden vi rammer deadline på tilbudsavisen. Sammen med resten af
teamet, lægger du sidste hånd på det nye lækre design, I har skabt, for du ved hvor vigtigt det er, at alle detaljer spiller, når vi afleverer til kunden. Mens du genererer den trykklare PDF, som vores projektleder skal uploade til FTP’en i USA, har du lige tid til at hente en kop kaffe og gi’ en high-five til de andre på teamet. Endnu engang er alt afleveret til perfektion, og du kan næsten ikke vente med at få feedback fra kunden – på den anden side af Atlanten.”

Dette kunne være en helt almindelig dag for dig, som vores nye medarbejder. Du bliver nemlig en vigtig del af vores team af art directors og grafiske designere, der sammen står for produktionen af mange forskellige opgaver fra tilbudsaviser til kataloger, brochurer, emballagedesign, årsrapporter mv. Dine opgaver bliver mangeartede, og du kan derfor forvente at blive udfordret hver eneste dag.

ERFAREN GRAFIKER MED DETALJESANS

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alt, hvad vi laver, og vi vil gerne flytte vores kunder.
Du skal derfor have erfaring med større printproduktioner, og du har selvfølgelig lagt alle de dårlige ”DTP-vaner” fra dig, ligesom du for længst har indset, at når man hopper over hvor gærdet er lavest, kommer man ikke altid hurtigere frem.

Du har fuldstændig styr på mastersider, forme, objektbiblioteker m.v. og arbejder super struktureret når du producerer – og med din perfektionisme og detaljesans er selv store produktioner ikke er noget problem.

Vores nye kreative grafiker i Aarhus, må gerne have en lille AD’er gemt i maven. Har du det,
så vil du helt sikkert også gerne udfordres kreativt. Det skal vi nok sørge for.

JUNIOR AD’ER MED FINGEREN PÅ PULSEN

Som Junior AD’er bliver du en del af et lille, men stærkt team, der brænder for at skabe new-bizz og producere lækre løsninger til Danmarks stærkeste brands. Vi løser alle former for opgaver, så det er en fordel, hvis du er selvstændig, har fingeren på pulsen og kan få ting fra hånden.

Vi løser både print og digitale opgaver, så hvis du behersker digitalt design og kan tænke koncepttanker på forskellige platforme, er det en stor fordel.

ET BUREAU UD OVER DET SÆDVANLIGE

Aidgency har, med kontorer i København og Aarhus, positioneret sig som et utraditionelt reklamebureau, der lægger vægt på nyskabende kommunikationsløsninger. Vores mission som ”Aidgents” er at producere print-, digital- samt filmproduktioner, der gør en forskel for kunderne.

Vi har et stærkt team af kreative personer, der brænder for at udvikle kreative løsninger for vores kunder. De spænder iøvrigt vidt – lige fra design- og oplevelsesbaserede virksomheder til detail, wholesale og onlinevirksomheder, nationale såvel som internationale.

Vi sætter en stor ære i at omsætte vores kunders ønsker til værdiskabende løsninger.
I Aidgency er vi derfor drevet af et højt ambitionsniveau og dyrker mulighederne frem for begrænsningerne. Vi tror indædt på, at alt er muligt. Vi lægger derfor stor vægt på en
”Yes, and”-kultur, hvor man byder sig til, og hvor glasset mindst er halvt fuldt. Vi bakker hinanden op i, altid at levere det optimale til vores kunder.

Vi dyrker en meget uformel tone og gør os umage, for at det skal være sjovt at være en ”Aidgent”. Vi knokler, men glemmer ikke at have det sjovt, og fejre succeserne sammen, når vi når i mål.

DU ER EN PERSON MED POWER, DER KAN VÆRE MED TIL AT FLYTTE OS

Du har naturligvis et skarpt grafisk øje, og sætter en stor ære i, altid at levere lækkert design. Du behersker det gængse Adobe software til fingerspidserne, og din sans for detaljer gør, at du altid leverer høj kvalitet. Du ved nemlig, at der er folk efter dig, som ikke skal overtage ”en rodebutik”.

Som person, er det vigtigt at du vil være en del af kulturen – og med til at skabe den.
Vi forventer, at du med din energi og attitude motiverer andre til at ”gi’ den gas”.

A MATCH MADE IN HEAVEN

Kan du sige ”Yes – and …. ” til det hele, kan du godt gøre klar til at starte i et åbent, uformelt miljø, hvor du får spændende kunder på tværs af landet og kontinentet.

Vi lønner naturligvis attraktivt efter dine kvalifikationer og din erfaring. Derudover får du stor gensidig fleksibilitet og en masse oplevelser. Alt det praktiske snakker vi om, når vi ses til en samtale.

SEND DIN ANSØGNING MED RELEVANTE BILAG TIL:

Client Service Director & HR Officer Anja Hvam, ah@aidgency.dk. Du kan også maile et par linjer om dig selv, eller kontakte Anja, hvis du i første omgang vil høre mere om jobbet.


Aidgency er et visuelt orienteret reklamebureau med fokus på oplevelsesdesign, der sikrer attention og commitment. Vi designer løsninger til både online- og offline-platforme og hjælper virksomheder og organisationer med at udvikle brands, produkter og markeder. Senest har vi etableret egen filmafdeling. Vi yder førstehjælp såvel som forebyggende hjælp. Derfor Aid i Aidgency. Vi holder til i et kreativt og levende hus i Aarhus og København.