Skal du have forbrugerne i tale, skal du træde ind i deres rum og appellere til dem. Du kommer ikke udenom de sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Hver enkelt medie er unik og kræver, at du målretter og designer dit indhold til den specifikke kanal. Aidgency’s SoMe-eksperter ved, hvordan du skaber content og skaber brugerinteraktion.

Discipliner i SoMe-markedsføringen:

SoMe-strategi

Når du tager ordet, tager du opmærksomhed. Siger du noget uinteressant, er opmærksomheden pist væk. Du skal kunne fastholde forbrugernes opmærksomhed og skabe værdi, når du tager ordet – ikke mindst på de sociale medier, hvor der kæmpes indædt om opmærksomhed. Vi definerer, hvilke medier der er relevant for dit brand, hvad der skaber værdi for din målgruppe, formulerer en SoMe-strategi og udarbejder en guide til det enkelte medie med tips og tricks til, hvordan du får succes på de sociale medier.

Facebook

Med de rigtige værktøjer og en systematisk tilgang er Facebook en unik kanal, som kan sikre dig kontakt med relevante personer i så godt som alle aldersgrupper. Vi designer en værktøjskasse, lægger en FB-strategi og klæder dig på til Facebook-arenaen.

Instagram

På Instagram er billedet budskabet. Derfor er det afgørende, at dit billede “siger mere end 1.000 ord”). Kommunikerer dit billede klart, kan du ramme en ung og købestærk målgruppe – nationalt og internationalt. 59 pct. af Instagram-brugerne er ifølge Pew Research 18-29 år. Vi kommer med en anbefaling til dit billedsprog, præsenterer dig for billed- og videoteknikker, der øger likes og followers, og giver dig et #kursus og en navigationsguide til Instagrams spændende og kreative univers.

Linkedin

LinkedIn er ubetinget det bedste netværk for din B2B-markedsføring og samtidig et yderst effektivt profilerings- og rektrutteringsværktøj. Vi binder slipset og klæder dig på til erhvervslivets foretrukne SoMe-platform, og giver dig en guide til at skabe fagligt interessant indhold, der skaber værdi hos brugerne. Du får også tips til, hvordan du udbygger og vedligeholder dit netværk på LinkedIn.

Kontakt Carsten Hebsgaard og få en SoMe-snak.

Har du lyst til at høre mere om mulighederne for at få en SoMe-løsning, så book en aftale med head of digital Carsten Hebsgaard på tlf. 2871 2297, på carsten@aidgency.dk eller via nedenstående formular.